Cu Mitica prin Bucuresti

Lansam o provocare artistilor plastici profesionisti si amatori de a-l creiona pe Mitica al zilelor noastre. Toti participantii vor fi premiati, iar premiul cel mare va consta intr-un weekend la un hotel de 5* din Bucuresti cu acces la sauna, piscina si SPA.

Concursul se desfasoara in perioada 24 decembrie 2010 – 1 martie 2011 timp in care, propunerile se vor trimite pe adresa de email: office@atmb.ro, iar evaluarea lucrarilor se va face atat de catre publicul larg cat si de un juriu alcatuit din membri fondatori si artisti plastici. Pe 1 martie toate lucrarile primite vor fi expuse pe siteul asociatie si se va desemna castigatorul in cadrul unei ceremonii organizate de ATMB. Asociatia isi propune ca Mitica sa devina mascota turistica a Bucurestiului si sa creeze suveniruri diverse cu Mitica de Bucuresti.

De ce Mitica? Pentru ca Sfantul Dimitrie este patronul Bucurestiului si pentru ca portretul bucuresteanului creionat de Caragiale prin Mitica, este viu si astazi si il simtim prezent la tot pasul .